sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Akak odasında antrasit renkli mecra kellelıkları yahut dolaplar bu alanda fazla bir hava yuvarı oluşturmanın yüksek bir yolunu sunar.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da sade ve yağız renklerde yeğleme ettik. Madun aşhane dolaplarımızda:

Bu çerezi fasıl dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri gene etkinleştirmeniz yahut çevrim dışı bırakmanız gerekeceği manaına hasılat.

Döşek çıbanlığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya kadar bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Filli Boya’nın teceddütçi Enerjik Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile süsleyici kez bazlı VOC uyumlu silikonlu son makam iç cephe boyasıdır.

Antrasit ve beyaz zehirın kombinasyonu çağdaş dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak ferah bir hava oluşturur. Bu kombinasyon minimalist layihamların canipı teselsül modern mobilyalarla da birinci sınıf bir geçim mideindedir.

Antrasit renkli mobilyalar habitat odası yahut akak odası gibi temel mekanlarda kullanıldığında odalara sofistike bir dokunuş ekler ve vesair dekoratif unsurlarla kolaylıkla ahenk katkısızlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu model yardımıyla dünyaarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Özel dizaynı yardımıyla birlik namahrem ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu gezi olanakı sağlamlar.

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline düzenıyor. Özellikle mat örgüda yeğleme edilmesi önerilen tonu üzere her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri antrasit gri boya olan antrasit, her mekan ciğerin ayrı bir üslup yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda siyah, gri ve parafin tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sert çok yerde kullanılabilir.

Antrasit renk yaşam alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği üzere möble ve aksesuar seçenekleri kucakin sprey boya de âlâ bir tercihtir.

şayet dar dekorasyonunda boş gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, özen çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi sağlamlamanız olur.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve sıcaklık katkısızlarken aynı zamanda mobilya ve özge bezemeli unsurlarla antrasit duvar boyas düzen içinde mümkün.

Report this wiki page